19 jun - 20 juni

Fira midsommar med oss!

OBS!! På grund av rådande läge vad gäller Corona-pandemin kan vi tvingas flytta alternativt ställa in våra events som t ex Midsommarfirandet med dans kring stången, Saxnäs-loppet, SaxnäsDagen, Alla Barns Dag, Hundens Dag samt danser och övriga shower. Beslut om detta tas med kort varsel och är helt beroende på de då gällande rekommendationer och beslut som myndigheter och regering tar.

Midsommarfirande på Saxnäs

På Midsommarafton samlas vi på dagen och klär midsommarstången som följs av dans och lekar runt midsommarstången.
Efter dansen anordnar aktivitetsledarna lekar och tävlingar för barnen.
Det har också hänt att "Glasse" dykt upp...!
      

På kvällen blir det dans på dansbanan nere vid stranden.

Midsommardagen

Nu låter vi barnen ta över festen tillsammans med Saxnäs Kidz

Välkommen att fira en riktigt traditionell midsommar med oss!

OBS!! På grund av rådande läge vad gäller Corona-pandemin kan vi tvingas flytta alternativt ställa in våra events som t ex Midsommarfirandet med dans kring stången, Saxnäs-loppet, SaxnäsDagen, Alla Barns Dag, Hundens Dag samt danser och övriga shower. Beslut om detta tas med kort varsel och är helt beroende på de då gällande rekommendationer och beslut som myndigheter och regering tar.Datum Tid Info
19 jun 13:00 - 15:30 Vi samlas och klär gemensamt midsommarstången. Därefter leker och dansar vi under ledning av Olle Björngreen. Efter dansen tar våra aktivitetsledare över med lekar och tävlingar för barnen.
19 jun 21:00 - 00:00 Dans på dansbanan
20 jun Midsommardagen tar barnen över dansbanan med Saxnäs Kidz

Händer på Saxnäs

Se hela kalendern