0485-35700 Om oss

Bra information

 

Avstånd - Avstånden mellan campingenheterna skall vara minst 4 meter! Ställ upp minst 2 meter från tomtgränsen åt alla håll. Denna lag är till för vår gemensamma säkerhet. På campingtomten får du placera max 1 husbil/husvagn med tillhörande förtält alternativt max 1 tält. Är du osäker? Fråga receptionen.

Avfall - Skall läggas i härför avsedda kärl. Finns vid de tre miljöstationerna vid stugbyn, vid strandrestaurangen samt vid norra servicehusen. Hjälp oss i vårt miljöarbete genom att källsortera och följa de regler för soppåsar som gäller.

Biltrafik - Tillåten inom området kl. 06.00-23.00. Vid sen hemkomst parkera bilen på gästparkeringen.(avgift från kl.08.00)
Bommen är stängd kl. 23.00-06.00. Viss trafik med arbetsfordon kan förekomma under dagen. Det är endast tillåtet med max 1 personbil per campingplats.

Biltvätt - vi samarbetar med Tvättcenter i Färjestaden och som gäst hos oss får Du 10% rabatt för att tvätta bilen i tvättunneln. Rabattkort finns i receptionen.

Bominfart -  Vid incheckningen får du en kod som används för att öppna bommen in till området. Kör fram till bommen längst till höger, slå din kod på läsaren.
Kör inte förrän bommarna är helt uppe. Det är inte tillåtet att släppa in andra bilar med din kod.

Brandsläckare -  Finns vid varje servicehus, längs Alvarsvängen, i stugbyn, receptionen, restauranger och i poolen. Förvissa Dig om var närmaste brandsläckare finns. Platserna är utmärkta med röda skyltar på områdeskartan

CKE eller Camping ID- Har du inget vid ankomst så hjälper vi dig!

Duschavgift - 4kr/2 minuter. Du får en kod att använda till duscharna. Det du använt hamnar på din räkning och betalas antingen löpande eller allra senast vid avresan.
Visa inte din kod för utomstående!

Elbil - Det är absolut förbjudet att ladda elbilen direkt i elstolpen på din plats eller i ett uttag i din stuga/villavagn. Särskilda laddplatser finns på området. Se områdeskarta

Elektricitet - Använd endast godkänd utrustning för utomhusbruk. EU-adapter finns att köpa i receptionen. Förlorad nyckelkloss till elskåpet debiteras med 150kr.

Fartbegränsning - hela området är ett gångfartsområde. Ingen biltrafik mellan kl.23.00-06.00. 

Grillning - Får endast ske i grill. Öppen eld på marken är ej tillåten, inte heller i engångsgrillar. Töm kolen i särskilda behållare vid miljöstationerna.

Hjärtstartare - finns utanför receptionen och i Poolbaren

Hundar - ska hållas kopplade och rastas utanför området. Hundar får ej medföras in på poolområdet. För allas trevnad plocka upp efter din hund!

Incheckning Stugor - Tillträde kl.15

Incheckning camping - Tillträde kl.14

Internet - När du bor hos oss ingår fritt Telia WiFi.

Lugn & Ro - skall råda mellan kl. 23.00-06.00, undantag för danskvällar 24.00-06.00.

Ordningsvakt - Under sommarsäsongen kan du via jourtelefon tillkalla vakt. Vakten skall ovillkorligen åtlydas och äger rätt att avvisa gäst som inte följer gällande regler.

Rökning - är förbjuden i allmänna byggnader, i stugorna och på poolområdet. Släng inga fimpar på marken, tänk på barnen och djuren!

Servicehusen - öppnas med en kod ni fick i samband med incheckningen. Det finns fyra servicehus på campingområdet utrustade med duschar, wc, kök, diskrum samt barnskötrum. Handikappdusch/wc finns i tre av servicehusen. Det finns öppna toaletter i de flesta av servicehusen, kontakta receptionen för mer information.

Svensk sommar-  Svensk sommar innebär att det kan finnas flugor, getingar, myror och andra insekter i större eller mindre omfattning. Detta är något som vi inte kan göras ansvarig för. Uppstår stora problem kontakta receptionen.

Toaavfall - Töms i särskilda utslagsbackar i servicehusen. Husbilsavlopp finns på norra området.

Tvättstuga - Tvättmaskiner och torktumlare finns i servicehuset vid receptionen. Betalning sker med en kod ni fick i samband med incheckningen.Tidsbokning i tvättstugan.

Utcheckning campingtomt - senast kl. 12.00. Ny dygnsavgift uttages efter kl. 12.00.

Utcheckning stugor - sker fram till kl. 12.00. Besiktningstid bokas senast dagen innan avresa.

Utfart - Kör fram till bommen som öppnas automatiskt.

Vatten - Hjälp oss att spara på vattnet, detta är en bristvara på Öland. Diska inte under rinnande vatten. Det är inte tillåtet att tvätta bilen, husvagnen eller husbilen. 

Jourtel. 070 20 20 430