• Jobba hos oss

Vi har en dröm! 

Vi vill att det ska vara roligt att gå till jobbet på KronoCamping Saxnäs. Vi vill att människor ska trivas och utvecklas här och att denna välmående känsla ska smitta av sig till våra gäster och samarbetspartners. Alla ska tycka det är roligt att vara hos oss och alltid känna att vi ger dem ett mervärde. På så sätt kan vi växa på trygga grunder och vi kan alltid stå för vad vi lovar

Vi tror på människan!

Det viktigaste elementet i vår utveckling är våra medarbetare. Vi tror på människan! Det är våra medarbetare som har kunskapen och förmedlar vårt servicekoncept. Det är människan som skapar trivsel!

Är du intresserad av att sommarjobba hos oss så maila din ansökan till följande adress: info@kcsaxnas.se eller ring 0485 357 00

Du som söker bör vara mellan 18-25 år till de flesta tjänster.  Det är en fördel om du har körkort och tillgång till egen bil, då busskommunikationen är sämre här ute. Bostad finns ej att tilllgå. Lön är enligt avtal  med VISITA/HRF.

Följande tjänster är ännu vakanta:

Vår strandrestaurang SaxTugget söker personal till sommaren.
Serveringspersonal, kockar m fl. Erfarenhet är ett krav! Ring Gimi direkt på 072 223 74 22!
Vill Du bli en del i vårt fastighetsgäng?
Vi söker för omgående anställning en "självgående" vaktmästare för säsongen fram till oktober. Eventuellt kan tjänsten förlängas! 
Du ska ha körkort ( + ifall Du har körkort för motorsåg också)
Du ska känna Dig bekväm med att köra traktor, större åkgräsklippare samt röjsåg/trimmer och inte vara rädd för att ta egna initiativ för att hålla byggnader och grönområden snygga!

Vid intresse kontakta Catrin på 070-624 93 56 eller via mail catrin@kcsaxnas.se