• Konferens, gruppresor, temaresor, träningsläger
  • Konferens, gruppresor, temaresor, träningsläger

Gruppresor / Träningsläger / Konferenser / Kick-Off

Vi erbjuder mindre konferenser, fotbollsläger, träningsläger, temaresor, kick-off, kurser och andra gruppresor i en lugn och avslappad miljö. Hos oss blir det många skratt, samtidigt som nytt fokus och positiv kreativitet släpps fram. Att uppleva en ny aktivitet och upptäcka nya miljöer förbättrar lagkänslan både på sommarläger för barn och på kick-off för vuxna.

#HOMEOFWELLBEING

Aktiviteter & Upplevelser

Tänkt dig att vakna till soluppgången, i naturens absoluta närhet. Föreställ dig att sedan avsluta dagens arbete, guidade turer eller träning med en mysig grillning med solnedgången över Kalmarsund som bakgrund. Det är välgörande för själen.

Vår fina poolanläggning kallas SydPoolen. Här finns stora möjligheter till roliga events under sommaren. Vistelsen på Saxnäs Camping kan även kryddas med utflykter i den öländska naturen och mängder av andra aktiviteter. Målet är att svetsa samman gänget och ha riktigt kul på samma gång. 

Vi är väldigt flexibla och kan anpassa det mesta efter dina önskemål. Berätta hur du vill ha det eller låt oss skapa ett koncept för just ditt gäng. Kanske en mordgåta eller 5-kamp i samarbete med vår samarbetspartner Eventbyrån Partykompaniet? Här kan du se ett axplock av vad de brukar hitta på. Kontakta oss för mer information.
 

Natur & Kultur

I samarbete med den auktoriserade Natur- & Kulturguiden Lars-Göran Danielsson kan vi nu erbjuda gruppresor under temat Natur & Kultur på Öland. Det blir en lugn och skön vistelse med en unik chans att studera och uppleva den öländska naturen och det unika kulturlandskapet. Resorna erbjuds framförallt under vår, försommar och sensommar/höst, då Öland visar sig från sin allra bästa sida. Välkommen med din förfrågan till en resa fylld av natur- och kulturhistoria. Klicka här för att skriva ut vårt infoblad.