• Sydpoolen
  • Sydpoolen
  • Sydpoolen
  • Sydpoolen
  • Sydpoolen
  • Sydpoolen
  • Sydpoolen

Camping med pool – Välkommen till SydPoolen

Sydpoolen är närmare än du tror! Du hittar den på Saxnäs Camping på Öland. På poolområdet, som totalt är 2500 kvm, finns två pooler, en 25 x 12 meters bassäng och en barnpool på 9 m i diameter. Inom området finns det även en liten lekplats för "de minsta" i anslutning till barnpoolen som dessutom har en liten rutchkana.
Här kan du njuta av sommaren i poolerna oavsett väder. Poolerna värms med värmepumpar och solfångare, så riktigt soliga & varma dagar når vi 27-30 grader i vattnet.

Våra pooler drivs  med havsvatten (ca 7 promille salthalt) från Kalmarsund. Detta ger en mjukare badupplevelse enligt många och samtidigt gör vi en miljöinsats då grundvattennivåerna på Öland är låga.

Härliga bad oavsett väder!

Poolområdet är öppet dagligen mellan 10-18, under vecka 25-32. Poolområdet tar entré -  per person, per familj eller rabatterat 10-kort. Före v.25 och efter v.32 beror öppettiderna på väder och vind. Vi stänger SydPoolen sista söndagen i månadsskiftet augusti/september

Boka ditt 10-kort i samband med bokning av boende, så får du entrébeviset i handen redan vid incheckningen. Något som i sin tur leder till ett snabbt inträde när familjen blir badsugna. OBS! Vid veckobokning (minst 7 dygn) av camping eller stuga/villavagn ingår ett 10-kort som fås vid incheckningen! Gäller endast vid förhandsbokning.

Dessvärre kan vi inte tillåta luftmadrasser, bildäck och större badringar mm. i våra pooler pga olycksrisken.

 

Vattengympa

Vill du kombinera avslappande poolbad med motion, ingår för dig som betalat entré, vår populära vattengympa. För deltagande gäller giltig poolentré för dagen. Kontakta receptionen för information om dagar och tider. 

 

Kontakta oss redan idag och boka sommarens semester på Saxnäs Camping.

Välkommen till Sydpoolen - närmare än du tror!