Bra att veta när Du bor hos oss!

Bominfart: Kör fram till bommen längst till höger, sitt kvar i bilen och håll kortet (med ”husvagnen”) mot kortläsaren.
Kör inte förrän bommarna är helt uppe. Borttappat bomkort debiteras med 50kr.

Utfart: Kör fram till bommen som öppnas automatiskt.

För allas säkerhet vill vi påminna om att bom-området inte är en lekplats. Vänligen försäkra dig om att ditt barn är medveten om detta.

Biltrafik är tillåten inom området kl. 06.00-23.00. Vid sen hemkomst parkera bilen på gästparkeringen.
Bommen är stängd kl. 23.00-06.00. Viss trafik med arbetsfordon kan förekomma under dagen.

Fartbegränsning: för fordon är Max 20km/tim. Ingen biltrafik mellan kl.23.00-06.00. Tänk på barnen!
Kör ej i onödan inom området.

Lugn & Ro skall råda mellan kl. 23.00-06.00, undantag för danskvällar 24.00-06.00.

Servicehusen öppnas med duschkorten (med vår logga på) ni fick i samband med incheckningen. Det finns fyra servicehus på campingområdet utrustade med duschar, wc, kök, diskrum samt barnskötrum. Handikappdusch/wc finns i tre av servicehusen. Det finns öppna toaletter i de flesta av servicehusen, kontakta receptionen för mer information.

Duschavgift 3kr/2 minuter. Duschkorten laddas med en summa vid incheckningen som sedan räknas av vid
utcheckningen (betalning för duscharna sker vid utcheckningen) I varje servicehus finns en saldoläsare och kortet går att fylla på vid behov i receptionen. Borttappat kort debiteras med 50kr.

Tvättstuga. Tvättmaskiner och torktumlare finns i servicehuset vid receptionen. Betalning sker med duschkorten.Tidsbokning.

Tillträde till campingtomt kl. 14.00

Utcheckning campingtomt senast kl. 12.00. Ny dygnsavgift uttages efter kl. 12.00.

Håll avstånden - Avstånden mellan enheterna skall vara minst 4 meter!
Ställ upp minst 2 meter från tomtgränsen åt alla håll. Denna lag är till för vår gemensamma säkerhet.

Toaavfall tömmer Du i särskilda utslagsbackar i servicehusen. Husbilsavlopp finns på norra området

Elektricitet & TV - Använd endast godkänd utrustning för utomhusbruk. TV-kabel kan Du låna i receptionen. EU-adapter finns att köpa i receptionen. Förlorad nyckelkloss till elskåpet debiteras med 150kr.

Tillträde till stuga kl. 15.00

Utcheckning stugor ska ske senast kl. 12.00.
Besiktningstid för kontroll av städning bokas senast dagen innan avresa.

Avfall - Skall läggas i härför avsedda kärl. Finns vid de tre miljöstationerna vid stugbyn, vid strandrestaurangen samt vid norra servicehusen. Hjälp oss i vårt miljöarbete genom att källsortera och följa de regler för soppåsar som gäller.

Brandsläckare -  Finns vid varje servicehus, längs Alvarsvängen, i stugbyn, receptionen, restauranger och i poolen. Förvissa Dig om var närmaste brandsläckare finns. Platserna är utmärkta med röda skyltar på områdeskartan.

Grillning - Får endast ske i grill. Öppen eld på marken är ej tillåten, inte heller i engångsgrillar. Iordningställda grillar finns vid stranden samt i stugbyn. Töm kolen i särskilda behållare vid miljöstationerna.

Rökning - är förbjuden i allmänna byggnader, i stugorna och på poolområdet. Släng inga fimpar på marken, tänk på barnen och djuren!

Hundar ska hållas kopplade och rastas utanför området. Hundar får ej medföras in på poolområdet. För allas trevnad plocka upp efter din hund!

Internet - är Du Teliakund och har Telia mobilt bredband ingår anslutningen också hos oss. Är du inte Telia kund ingår 1st access för boendetiden, Du kan köpa flera accesser i receptionen eller på inloggningssidan.

Kylklampar finns till försäljning i Saxnäsbutiken

Gasol finns att byta på Circle K i Färjestaden, vid påfyllning, görs detta hos Gasolkungen vid Kalmar Dämme.

Hjärtstartare finns i receptionen och i Poolbaren

Biltvätt - vi samarbetar med Tvättcenter i Färjestaden och som gäst hos oss får Du 10% rabatt för att tvätta bilen i tvättunneln. Rabattkort finns i receptionen.

Ordningsvakt - Under säsongen kan Du via jourtelefon eller porttelefon vid receptionen tillkalla vakt. Vakten skall ovillkorligen åtlydas och äger rätt att avvisa gäst som inte följer gällande regler.

Vatten - Hjälp oss att spara på vattnet, detta är en bristvara på Öland. Diska inte under rinnande vatten. Det är inte tillåtet att tvätta bilen, husvagnen eller husbilen. Upplys Era barn om att det inte heller är tillåtet att tvätta cykeln eller att leka med vatten från våra tappställen.

JOURTEL. 070 20 20 430

Skriv ut