Bra att veta när Du bor hos oss!

Avfall - Skall läggas i härför avsedda kärl. Finns vid de tre miljöstationerna vid stugbyn, vid strandrestaurangen samt vid norra servicehusen. Hjälp oss i vårt miljöarbete genom att källsortera och följa de regler för soppåsar som gäller.

Biltrafik är tillåten inom området kl. 06.00-23.00. Vid sen hemkomst parkera bilen på gästparkeringen.
Bommen är stängd kl. 23.00-06.00. Viss trafik med arbetsfordon kan förekomma under dagen.

Biltvätt - vi samarbetar med Tvättcenter i Färjestaden och som gäst hos oss får Du 10% rabatt för att tvätta bilen i tvättunneln. Rabattkort finns i receptionen.

Bominfart: Kör fram till bommen längst till höger, sitt kvar i bilen och håll kortet (med ”husvagnen”) mot kortläsaren.
Kör inte förrän bommarna är helt uppe. Borttappat bomkort debiteras med 50kr.

Brandsläckare -  Finns vid varje servicehus, längs Alvarsvängen, i stugbyn, receptionen, restauranger och i poolen. Förvissa Dig om var närmaste brandsläckare finns. Platserna är utmärkta med röda skyltar på områdeskartan

Duschavgift 4kr/2 minuter. Duschkorten laddas med en summa vid incheckningen som sedan räknas av vid
utcheckningen (betalning för duscharna sker vid utcheckningen) I varje servicehus finns en saldoläsare och kortet går att fylla på vid behov i receptionen. Borttappat kort debiteras med 50kr.

Elektricitet & TV - Använd endast godkänd utrustning för utomhusbruk. TV-kabel kan Du låna i receptionen. EU-adapter finns att köpa i receptionen. Förlorad nyckelkloss till elskåpet debiteras med 150kr.

Fartbegränsning: för fordon är Max 20km/tim. Ingen biltrafik mellan kl.23.00-06.00. Tänk på barnen!
Kör ej i onödan inom området

Gasol finns att byta på Circle K i Färjestaden, vid påfyllning, görs detta hos Gasolkungen vid Kalmar Dämme.

Grillning - Får endast ske i grill. Öppen eld på marken är ej tillåten, inte heller i engångsgrillar. Iordningställda grillar finns vid stranden samt i stugbyn. Töm kolen i särskilda behållare vid miljöstationerna.

Hjärtstartare finns utanför receptionen och i Poolbaren

Hundar ska hållas kopplade och rastas utanför området. Hundar får ej medföras in på poolområdet. För allas trevnad plocka upp efter din hund!

Håll avstånden - Avstånden mellan enheterna skall vara minst 4 meter!
Ställ upp minst 2 meter från tomtgränsen åt alla håll. Denna lag är till för vår gemensamma säkerhet

Internet - När du bor hos oss ingår fritt Telia WiFi.

Kylklampar finns till försäljning i Saxnäsbutiken

Lugn & Ro skall råda mellan kl. 23.00-06.00, undantag för danskvällar 24.00-06.00.

Ordningsvakt - Under säsongen kan Du via jourtelefon eller porttelefon vid receptionen tillkalla vakt. Vakten skall ovillkorligen åtlydas och äger rätt att avvisa gäst som inte följer gällande regler.

Rökning - är förbjuden i allmänna byggnader, i stugorna och på poolområdet. Släng inga fimpar på marken, tänk på barnen och djuren!

Servicehusen öppnas med duschkorten (med vår logga på) ni fick i samband med incheckningen. Det finns fyra servicehus på campingområdet utrustade med duschar, wc, kök, diskrum samt barnskötrum. Handikappdusch/wc finns i tre av servicehusen. Det finns öppna toaletter i de flesta av servicehusen, kontakta receptionen för mer information.

Tillträde till campingtomt kl. 14.00

Tillträde till stuga kl. 15.00

Toaavfall tömmer Du i särskilda utslagsbackar i servicehusen. Husbilsavlopp finns på norra området.

Tvättstuga. Tvättmaskiner och torktumlare finns i servicehuset vid receptionen. Betalning sker med korten med vår logga på.Tidsbokning i tvättstugan.

Utcheckning campingtomt senast kl. 12.00. Ny dygnsavgift uttages efter kl. 12.00.

Utcheckning stugor ska ske senast kl. 12.00.
Besiktningstid för kontroll av städning bokas senast dagen innan avresa.

Utfart: Kör fram till bommen som öppnas automatiskt.

För allas säkerhet vill vi påminna om att bom-området inte är en lekplats. Vänligen försäkra dig om att ditt barn är medveten om detta.

Vatten - Hjälp oss att spara på vattnet, detta är en bristvara på Öland. Diska inte under rinnande vatten. Det är inte tillåtet att tvätta bilen, husvagnen eller husbilen. Upplys Era barn om att det inte heller är tillåtet att tvätta cykeln eller att leka med vatten från våra tappställen.

JOURTEL. 070 20 20 430

Skriv ut