Villavagnar

Bo i en bekväm villavagn på Öland

Flytta in i en villavagn på vår camping på Öland. Det är ett perfekt alternativ om du inte känner dig bekväm med allt som hör till att hyra husvagnsplats. Allt du behöver göra är att ta dig hit, din bokade villavagn står redo. Laga egen mat i det egna köket och mys på altanen medan barnen leker utanför. Några av villavagnarna ligger precis vid havet, med helt oslagbar utsikt!

Vagnarna bjuder på välplanerad inredning och full komfort. Du som har barn kan andas ut, det går enkelt att ta in barnvagn och liknande. Det fräscha badrummet ger en mer bekväm semester för hela familjen. På 20-40 kvm ryms 4-6 bäddar med dusch, wc, kök, kabel-TV, Telia Wifi och möblerad altan.
Husdjur är tillåtna i alla villavagnar utom i 409 & 412.

Trådlöst internet (Telia WiFi) finns på hela området och ingår för en uppkoppling under vistelsen. Vi vet ju att både stora och små uppskattar WiFi, även om det är semestertider.

Trodde du att ledigheten inte kunde bli bättre? Låt oss överraska dig. Underlätta packningen och gör ditt boende hos oss på Öland ännu härligare med våra ”slappna-av-produkter” eller varför inte ett helt paket - det är du värd.

Scrolla ner för att se utförligare beskrivningar och planskisser. Boka sedan direkt online eller skicka en bokningsförfrågan. Bokningsperioderna under högsäsong är uppdelade veckovis med söndagsbyte, söndag-söndag, torsdag-söndag och söndag-torsdag. 

 

Välj din vecka:

Typ 1

6 bäddar (4 vuxna + 2 barn), Dusch/WC, Objektnr: 401-402
Visa

Typ 2

4 bäddar, Dusch/WC, Objektnr: 404
Visa

Typ 3

4 bäddar, Dusch/WC, Objektnr: 405-406
Visa

Typ 4

5 bäddar (2vuxna + 3 barn), Dusch/WC, Objektnr: 407-408
Visa

Typ 5

4 bäddar, Dusch/WC, Objektnr: 409-414
Visa